SYAHADAH

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh ayah

Sunday, March 29, 2009

NAJIB KATA...SAYA KATA....

Najib yang juga menteri Kewangan juga menolak tanggapan bahawa tuduhan skandal terhadapnya akan menjejaskan pelantikannya sebagai perdana menteri.

NAJIB KATA "Kalau hendak nilai saya, nilaikan berdasarkan tindakan saya, bukannya berdasarkan khabar angin" katanya.

SAYA KATA : TINDAKAN MCMANA?TINDAKAN DI PERAK RAMPAS KUASA CARA RASUAH DAN CULIK???TINDAKAN KOMISYEN BERJUTA2 PADA KRONI???TINDAKAN ADA KENE MENGENE DGN ALTANTUYA???

Beliau menyifatkan tindakan itu tidak adil kerana belum masih belum pun dilantik secara rasmi sebagai pemimpin nombor satu negara.

Najib juga menolak tanggapan bahawa keputusan pilihanraya kecil di tiga kawasan - Bukit Gantang, Bukit Selambau dan Batang Ai merupakan referundum rakyat terhadap kepimpinnya.

NAJIB KATA "Tidak, media yang kata referundum. Pilihanraya kecil bukanlah kayu ukur yang baik," katanya.

SAYA KATA : HEHEHE DAH TAK CONFIDENT NAK MENANG LAH TU..PASAL TUH KATA TAK BLEH JADI KAYU UKUR..SEBELUM NI DAH 2 KALI KALAH DAH..SO KEPADA PENYOKONG DAN BLOGGER PR..PERTINGKATKANLAGI KEMPEN KITA...TANDA2 AWAL KEMENANGAN SUDAH ADA...AYUH KITE BUKTIKAN YG PENGARUH TUN M (YANG SAMA2 FLIP-FLOP..KEJAP KATA TAKNBAK HADIR..KEJAP KATA HADIR...KEJAP KATA TAKNAK BERGELUMANG DGN PARTI PERASUAH TUP TUP SIAP PELUK DGN PAKLAH HAHAHA SAMA2 FLIP FLOP) TIDAK AKAN MEMPENGARUHI PENGUNDI 3 PRK

TAKBIR

No comments: