SYAHADAH

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh ayah

Thursday, February 19, 2009

Khir tonyok mmg bongok

Post sebelum ini ada saya tulis tentang jika tersebar gambar bogel khir tonyok...
telah saya agak bahawa dia akan kata bahawa itu bukan gambarnya..serta menuduh itu gambar super-imposed

di bawah kenyataan beliau apabila dituduh ckp tak serupa bikin apabila terjadi semasa beliau MB Selangor tentang aduan suami kepada Norhayati Ketua Wanita Klang yang ada skandal dgn bekas ahli Parlimen BN Gombak semasa itu...

"Kes ini berbeza. Elizabeth mengaku itu gambar dia dan dia buat laporan polis. Tapi macam Norhayati, dia tak mengaku gambar itu betul atau tidak," kata Dr Khir.

"(Isu) itu masalah rumahtangga. Kita tak ada hak untuk campur tangan rumahtangga orang."

Tambahnya, pihaknya sendiri tidak dapat memastikan kesahihan gambar tersebut.

"Norhayati tidak mengaku, sebab itu kita tidak berani nak menuduh (beliau). Sebab itu kita tidak berani hendak ambil tindakan ke atasnya.

"Kalau (Norhayati) mengaku, lainlah. ---> apa ke bongok la babi tonyok nih..org salah nak ngaku ke dia salah...bodoh bahlul

Gambar mereka, muka dekat, dekat.
Mungkin super-imposed ," katanya.---> kan aku dah ckp..mesti keluar punye lah perkataan tuh

Beliau mengingatkan agar Mohd Suffian tidak membabitkan orang lain berhubung masalah rumahtangganya dengan isu foto separuh telanjang wakil rakyat Bukit Lanjan.

Exco Wanita Umno itu dilantik semula sebagai senator melalui saluran pihak kerajaan persekutuan, tambah Dr Khir.

5 comments:

TunTeja said...

ini adalah salah catu contoh doktor gigi terbaik dalam sejarah. pasal dah banyak sangat buang kotor j=kat gigi orang, pasal tu die jadi serupa begitu

www.misstunteja.blogspot.com

Mrkolumpo said...

HE HE HE
AGREED WITH U TUN T
ERM ANYWAY TIME KASIH YER COZ SUDI JENGAH MY BLOG..I WILL CHECK OUT UR BLOG AFTERWARDS

Jack Nicholas said...

musykil... ramai mengaku nak tegak kebenaran, tegak islam, sokong islam... tapi mengapa berbicara dgn bahasa kasar, maki hamun yg tidak sesuai di perdengar apatah lagi jika dibaca oleh golongan lebih muda. Adakah ini contoh islam yg anda mahu tonjolkan?

Berikan satu riwayat, hadis dll, dimana menunjukkan Nabi Muhammad memaki hamun Abu Lahab atau musuh2nya yg lain...

Seorg muslim semestinya maklum akan kejahatan Abu Lahab ini yg Allah untukkan satu surah dalam Al Quran. namun tiada satu kata nista dari Nabi SAW.

zizan said...

toyol ni mmg tak takut ngn allah sbb dlm pala RM!RM!RM! sama la ngn bini die tu. ingat le duit tu bagi mkn anak beranak, sure kena sambo dek api neraka. psl duit sggup wat fitnah. ape la sian bapak hang kek kubor tu. x ingat ke ek?ingat le toyo oi

PEMUDA BERSIH said...

SALAM PERJUANGAN,
TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT BLOG KAMI....SEMOGA PERJUANGAN PAKATAN RAKYAT AKAN TERUS DIPERJUANGKAN.....