SYAHADAH

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh ayah

Wednesday, April 29, 2009

KERJA BANGANG DALAM PAS

semua org sibuk memperkatakan kontorversi tulisan Nik Abduh
apa yg dikatakan oleh Nik Abduh sedikit sebanyak telah menimbulkan kekecohan dan boleh menyebabkan perpecahan dalam parti...

tapi ni pas p.pinang nih apa kes pulak???
sibuk betul nak bertanding dalam prk penanti nihhh...sambil tgu ampu ijau dari Hj Hadi...
ni dah buat statement nak bekukan jentera pilihanraya pulak

tak ke bangang nama nya...
nak bergaduh sesama sendiri...yg untungnye BN la...
aku betul2 tak paham
pergi jahanam lah ko pro mozakarah ker mukapelir ker
ape hal sampai nak lawan sesama PR
nak bentuk PR ni ingat senang ker????
nak yakinkan rakyat tentang PR ni ingat senang ker????
bile dah ada kemenangan sikit dah nak beramuk sesama sendiri
baru sikit Allah uji dah nak besar kepala

Pas ibarat ruh didalam jasad pakatan rakyat
kalau ruh nak beramuk dgn jasad
sama je macam nak matikan Pakatan Rakyat
jangan sampai org menyampah dgn PR sudah lahhhh
aku dah naik menyampah dgn PAS PP nih
mee celup ka mee goreng ka mee siam ka ahhh sama lah korang nih

ptuihhhh (pertama kali aku meludah ke arah PR)

1 comment:

.@blogger.com said...

Thursday, April 30, 2009
CHATROLL DAN YM MESSENGER
1. Kepada semua blogger Pahang: penyokong serta ahli Blog Gabungan Suara Anak Pahang - adalah dimohon supaya dapat meletakkan chatroll Gerbang Temu Maya bagi kegunaan chatting pada masa akan datang. Kita memandang jauh dan percaya bahawa pada suatu ketika nanti kita semua akan lebih mesra menggunakan chatroll berkenaan untuk berbincang dan berbicara di alam Siber.

2. Selain itu kita juga berharap semua blogger akan memiliki YM @ Yahoo Messenger dan meletakkan alamat yahoo email masing-masing diblog agar didalam suasana tertentu ianya akan dapat digunakan bagi berhubung secara lebih effektif dan sulit.

3. Berikut adalah cara meletakkan chatroll diblog. (Bagi mereka yang masih kurang faham)

1. Sign In blog masing-masing.
2. Klik Layout
3. Klik add gadget
4. Klik HTML/JavaScript >>
5. Buka Tab lain (new tab)
6. Pergi ke blog Gabungan Suara Anak Pahang
7. Klik (Gerbang Temu Maya - Fullscreen) tulisan biru dibawah kotak chatroll
8. Klik 'embed' dalam kotak hijau dibawah kotak chatroll baru
9. Salin html dalam kotak 'embed' dalam copy >>
10. Kembali ke tab pertama tadi dan paste html yang di copy tadi
11. Save, dan selesai.

4. Untuk mendapatkan Yahoo Messenger, terlebih dahulu harus memiliki email kumpulan yahoo: yahoo.com, ymail.com atau roketmail.com.

1. Pergi ke http://messenger.yahoo.com/
2. Klik sign up dan isikan borang pendaftaran berkenaan mengikut arahan.
3. Di bahagian - 2. Select an ID and password, boleh pilih sama ada yahoo.com, ymail.com atau roketmail.com
4. Apabila ID telah disahkan, sila letakkan diblog masing-masing atau maklumkan kepada kami. Kami akan add email anda dan invite anda kemudian. Patuhi arahan sepertimana yang diterima dari email.

Sekian dan harap maklum.