SYAHADAH

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah

Allahyarham Hussin bin Kassim 07-07-2010 Al-Fatihah
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh ayah

Friday, September 26, 2008

Selamat Hari Raya Aidilfitri 1429

Sekarang dah 27 Ramadhan (27 sept)...lagi 3 hari umat Islam akan menyambut hari raya Aidilfitri...skrg jam 3 .46 pagi ..mata dah mengantuk tapi bile terkenang masih tak sampaikan ucapan dlm blog ni terus tak jadi nak tidur.jap g nak sahur pulak...

Hari ni aku akan bertolak balik ke kampung Merapoh.tahun ni kene raya sana dulu...raya ke-2 baru balik Pelangai. ( sebab tu takleh nak buat meeting CAP raya pertama hehehe)

Dengan ini saya dengan humble ingin mengucapkan selamat hari raya pada semua yang masuk ke dalam blog ini tak kira org CAP,org kampung,org BN,orang PAS,orang PKR,orang DAP,orang bebas dan semua yang tak tersebut disini even Dato Seri Anwar Ibrahim, Dato Seri Najib razak, Dato Seri Abdullah Badawi dan juga tak ketinggalan Tun Mahathir Mohammad (macam lah derang masuk yerrrr...hehehehe).Pohon ampun maaf segala kesilapan,terkasar bahasa dan segala dosa2 saya pada anda semua.Marilah kita bangkit dari tidur...bangkit dari mimpi indah..bangkit dari segala jenis lamunan.ketepikan soal perbezaan politik dan bersama kita bersatu untuk menjadi ummah yang berjaya dunia dan ukhrawi. Bebaskan lah diri kita dari syaitan...bebaskanlah diri kita dari hawa nafsu, bebas kanlah tahanan ISA, bebaskan lah bumi Palestin , bebaskan lah rakyat dari kemiskinan dan tekanan hidup, bebas dari pemikiran politik sempit wa ampusana da wa ampusini...TAKBIRRRR

WA MAH YA WA MAMATI LILLAH HIROBBIL ALAMIN

1 comment:

hazlan said...

selamat hari raya bwk keta baik2 no...